Copenhagen coin

Vi er tre geocacher teams, Elmbaek, Picht og Schuleit, som alle har geocachet siden 2006-2007. Vores ambitionen har været at lave en coin inspireret af de mange interessante bygninger i København, derfor blev det temaet vi valgte til denne coin.

Planen med Rundetårnscoinen var, at det kunne blive starten på en serie såfremt den blev en succes. Serien skulle videreføres med varierende forside, men med den samme bagside. Hvor bagsiden er en konstrueret sky-line af København, sammensat af 6 kendte bygningsværker, Marmorkirken, Rådhuset, Rundetårn, Børsen, Vor Frelser kirke og Vor Frue kirke.

Efterspørgslen på Rundetårnscoinen viste sig at være fornuftig, så vi besluttede os for at fortsætte serien. Først kom Marmorkirken, dernæste fulgte Grundtvig kirken og nyeste coin i serien er Rosenborg og den er nu tilgængelig hos www.justcoins.dk hvor den findes i guld-, sølv- og kobberfinish og kan købes særskilt eller som sæt.

Begge coins er designet af os i samarbejde med Crake, som bl.a. er kendt for mønterne The first geocoin in space, Astrolab og 315.

Vi kan kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os på...

facebooktwitter

Get more Joomla!® Templates and Joomla!® Forms From Crosstec